AMANETAM AUR | AMANETAM ARGINT | AMANET ELECTRONICE - OFERIM SUPER PRET | Amanetam CEASURI | NOU!!! AMANETAM ANTICHITATI SI OPERE DE ARTA | NOU!!! AMANETAM AUTOTURISME | NOU!!! AMANETAM AUR - FRAGMENTE
 

ARGINT INDUSTRIAL SAU LINGOURI

 

Argintul a fost un metal cunoscut de toate civilizatiileantice, ste foarte rar gasit in stare naturala, la un moment dat argintul a fost mai valolor decat aurul ( Egipt )

Din anul 2010 pretul argintului continua sa creasca, ca urmare acestei cresteri este un moment propice pentru a va valorifica lingourile de argint sau argintul detinut in diferite forme, chiar si in forma industriala.

Ce inseamna forma industriala?

Foarte simplu, orice obiect care are in compozitie argint poate fi valorificat !

Indiferent de forma sub care detineti argintul, ligouri, bijuteri, piese, noi il cumparam !

Cu toate ca argintul este evaluat la un pret mai mic decat aurul, te poate surprinde oferta facuta de noi, puteti incheia o vanzare profitabila pentru dvs.

Orice venit este bine venit !

 

TACAMURI, VESELA SI OBIECTE DIVERSE DIN ARGINT

 

Detineti tacamuri sau vesela din argint, primita cadou sau mostenita, dar nu o folositi, au fost pastrate in conditii bune sau mai putin bune, nu conteaza, la noi le puteti valorifica.

Orice produs ati avea, care contine argint sub diferite forme : rame foto, rame tablouri, suporti lumanari, ceasuri, va asteptam in magazinul nostru pentru o verificare facuta expertii nostri.

 

BIJUTERII DETERIORATE SAU NEDETERIORATE DIN ARGINT

 

Bijuteriile din argint au o frumusete aparte.Se gasesc pe piata o multitudine de modele noi dar si vintage, dovada ca bijuteriile de argint au ramas printre preferintele purtatorilor.

Detineti bijuteri deterioarate sau nedeteriorate din argint si doriti sa le vindeti, noi sa asteptam cu cel mai bun pret !

Daca argintul se afla in combinatie cu alte metale pretioase valoarea bijuteriei creste, indiferent  daca e deterioarata sau nu.

Nu cunosti valoarea a ceea ce detii, nu este nicio problema, aici te ajutam noi, vino la noi pentru cea mai corecta evaluare.

Valoarea ti-o da bijuteria, banii ti dam noi !

 

MONEDE DE ARGINT

 

Ati facut o investitie in trecut, privind achizitionarea de monede de argint. Felicitari, inseamna ca o sa aveti un profit garantat !

Ati mostenit monede de argint si asteptati momentul potrivit pentru a le valorifica.

Acum e momentul !

Veniti la noi, chiar si cu o singura moneda, puteti sa va sporiti veniturile.

Chiar daca nu cunoasteti valoarea la ceea ce detineti, noi va oferim o evaluare gratuita corecta, iar decizia este a dvs.daca doriti sa vindeti sau nu !Calculator AUR & ARGINT
Calculator credit
Greutate: (Grame)
Carataj:
Carataj:
Suma obtinuta: RON
Dobanda pe zi: RON

 

Casa Amanet, AMANETAM Aur, AMANETAM Argint

Testimoniale Casa Amanet BMG
(Ce au spus clientii nostri !? )

     
Imprumut 3400 Euro in 24 h ! Amanet lant aur 18k Amanet electronice
" Eram intr-o situatie financiara extrem de proasta si cel mai rapid si eficient lucru era sa ma imprumut rapid cu suma de 3400 euro! Cum prietenii dispar la nevoie, Casa Amanet BMG TIMISOARA m-a ajutat enorm, in 24 ore am primit banii, FARA BIROCRATII SI FORMULARE INFINITE de completat! Multumesc enorm Caselor
de Amanet BMG TIMISOARA - TIMISOARA "
"Am fost la peste 10 case de amanet din Timisoara... si... acelasi pret mic la gramul de aur! Aproape incredibil, dar am crezut la un moment dat ca toate casele de amanet sunt una si aceasi. GRESIT! Chiar pe strada Dalie la nr 21 in Complexul Studentesc din Timisoara, am descoperit Casele de
Amanet BMG
- mi-au oferit CEL MAI BUN PRET pe gramul de aur ... Ii recomand cu incredere !
Va multumesc "
" Multumesc enorm Caselor de Amanet BMG deoarece mi-au oferit pe laptopul si telefonul meu, un pret foarte bun, iar comisionul zilnic a fost acceptabil ! Recomand cu drag Casa amanet BMG TIMISOARA, mai ales ca au si alte servicii de amanet precum: AMANETAM aur, AMANETAM argint, etc! "
C. I. Andrei - 32 Ani - Timisoara B. Alexandru - 22 Ani - Timisoara I. Constantin - 28 Ani - Timisoara