AMANETAM AUR | AMANETAM ARGINT | AMANET ELECTRONICE - OFERIM SUPER PRET | Amanetam CEASURI | NOU!!! AMANETAM ANTICHITATI SI OPERE DE ARTA | NOU!!! AMANETAM AUTOTURISME | NOU!!! AMANETAM AUR - FRAGMENTE
 

 

Daca ai un automobil in stare de functionare, vino la Casa de Amanet BMG Timisoara si primesti bani pe loc!

 

Casa de Amanet B.M.G. iti ofera un imprumut, non stop, daca doresti sa amanetezi un autoturism, o motocicleta, un ATV, microbuz, camion sau oricarui alt autovehicul in stare de functionare.

 

Expertii nostri va evalueaza bunul pe loc si va ofera pana la 50% din valoarea bunului lasat ca garantie. Vino la sediul nostru sau indica-ne adresa de stationare pentru:

 

- Orice marca si model de masina in stare de functionare

 

- Orice model de scuter, motocicleta sau ATV

 

Amanet Auto, Camioane, utilaje, tractoare, automobile folosite in transport sau in diferite industrii.

 

- Orice vehicul sau autovehicul care functioneaza. Vei primi banii de care ai nevoie imediat si fara alte discutii. Vor fi acceptate numai autoturisme si bunuri ale proprietarilor de drept.

 

Evaluarea se realizeaza in functie de:

 

- Marca si model

 

- Anul de fabricatie

 

- Gradul de uzura care poate fi determinat pe loc

 

- Valoarea de piata a bunului adus drept garantie

 

Asiguram depozitarea in conditii de maxima siguranta a bunurilor lasate ca amanet auto

 

   Daca facem un contract de imprumut pentru un automobil, motocicleta, ATV, scuter, camion, autobasculanta sau vehicul in stare de functionare, puteti fi sigur ca va fi depozit in conditii de siguranta, in spatii ingradite, supravegheate sau pazite. Deoarece facem orice pentru ca un client sa fie pe deplin multumit, va garantam returnarea lor in stare intacta.

 Calculator AUR & ARGINT
Calculator credit
Greutate: (Grame)
Carataj:
Carataj:
Suma obtinuta: RON
Dobanda pe zi: RON

 

Casa Amanet, AMANETAM Aur, AMANETAM Argint

Testimoniale Casa Amanet BMG
(Ce au spus clientii nostri !? )

     
Imprumut 3400 Euro in 24 h ! Amanet lant aur 18k Amanet electronice
" Eram intr-o situatie financiara extrem de proasta si cel mai rapid si eficient lucru era sa ma imprumut rapid cu suma de 3400 euro! Cum prietenii dispar la nevoie, Casa Amanet BMG TIMISOARA m-a ajutat enorm, in 24 ore am primit banii, FARA BIROCRATII SI FORMULARE INFINITE de completat! Multumesc enorm Caselor
de Amanet BMG TIMISOARA - TIMISOARA "
"Am fost la peste 10 case de amanet din Timisoara... si... acelasi pret mic la gramul de aur! Aproape incredibil, dar am crezut la un moment dat ca toate casele de amanet sunt una si aceasi. GRESIT! Chiar pe strada Dalie la nr 21 in Complexul Studentesc din Timisoara, am descoperit Casele de
Amanet BMG
- mi-au oferit CEL MAI BUN PRET pe gramul de aur ... Ii recomand cu incredere !
Va multumesc "
" Multumesc enorm Caselor de Amanet BMG deoarece mi-au oferit pe laptopul si telefonul meu, un pret foarte bun, iar comisionul zilnic a fost acceptabil ! Recomand cu drag Casa amanet BMG TIMISOARA, mai ales ca au si alte servicii de amanet precum: AMANETAM aur, AMANETAM argint, etc! "
C. I. Andrei - 32 Ani - Timisoara B. Alexandru - 22 Ani - Timisoara I. Constantin - 28 Ani - Timisoara